TINMAR SA

Tinmar este o companie cu capital integral privat, înfiinţată în Bucureşti în anul 2001, având ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice.

În primul an de funcționare activitatea principală a fost cea de comercializare a produselor petroliere. În anul 2004, cifra de afaceri, respectiv cantitățile de carburant vândute cresc de patru ori față de primul an de funcționare.

În baza licenței de furnizare energie electrică obținută, în anul 2007 se semnează primul contract de vânzare energie cu un consumator final.

Din 2008, Tinmar a început extinderea afacerii sale de tranzacţionare energie electrică pe alte pieţe europene: Ungaria, Grecia, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Austria, Germania, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Slovenia, Tucia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda si Italia. Anul următor, Tinmar devine prima companie românească înregistrată la European Energy Exchange (EEX). În anul 2012, Tinmar marchează intrarea pe piaţa producătorilor de energie, investind în producţia de energie regenerabilă produsă de panouri solare.

Cifra noastră de afaceri a crescut în mod constant, ajungând de la 387 milioane euro în 2013, an în care s-a depășit pragul de 100 mii tone produs petrolier vândut, la 541 milioane euro in 2014, în timp ce cota pe piaţa competitivă de energie a crescut de la 1% la sfârşitul anului 2008, la 6% în 2011 şi la 12.57% la sfârşitul anului 2014. Pentru anul 2015 estimăm o cifră de afaceri de peste 600 milioane euro.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial al companiei: www.tinmar.ro

tinmar_client_elnet