RIN GRAND HOTEL

Situat nu departe de centrul financiar – administrativ al capitalei, Rin Grand Hotel este asezat intr-o zona linistita si putin afectata de noxe, a capitalei. Spatii verzi generoase inconjoara cladirea Rin Grand Hotel, iar accesul este extrem de facil de pe Splaiul Unirii.

Cel mai ambitios proiect de pe piata hoteliera romaneasca, Rin Grand Hotel Bucuresti este in prezent cel mai mare hotel din Europa, 115.000 mp construiti pe o structura formata din parter, 2 etaje in subsol si 15 etaje la suprafata. Rin Grand Hotel dispune de heliport, spatii de parcare (1000 locuri in garaj si in parcare pazita), 34 sali de conferinte (cu capacitati variate care acopera o plaja larga de necesitati: de la 18, la 1000 locuri, dotari tehnice la standarde de maxima calitate si nu in ultimul rand personal calificat pentru organizarea de conferinte si evenimente mediatice), cu posibilitati multiple de amenajare.

Rin Grand Hotel are 1459 de spatii de cazare, in apartamente si camere de 2 paturi (standard si de lux), mobilate elegant si cu elemente de decor moderne, care incalzesc si apropie spatiul de sufletul locatarului.

RIN GRAND HOTEL este client Elnet Security.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial al companiei: www.rinhotels.ro