PAMBAC

Pambac este client Elnet Security.

Uneori, cele mai frumoase lucruri se petrec la masă. Strânşi laolaltă în jurul preparatelor aburinde, membrii familiei, prietenii sau colegii găsesc răgazul necesar, căldura şi dorinţa de a-şi împărtăşi gândurile. Regula conform căreia “nu se vorbeşte în timpul mesei” nu a fost nicicând întocmai respectată şi nu putem decât să ne bucurăm pentru asta.

Bucuria de a mânca împreună era la fel de vie atunci când Pambac a deschis porţile către o lume a cerealelor. Din spic de grâu, bob de porumb şi pulberi de făină am dus mai departe savoarea gusturilor româneşti cu care ne mândrim şi care ne ţin împreună.

Mămăliguţa aurie, pâinea caldă abia scoasă din cuptor, grişul cu lapte din copilărie, cozonacii şi prăjturile cu care ne ademeneau bunicile de sărbători au fost imboldul perfect pentru a crea produse naturale din bogata rezervă a celei ce odată era numită “grânarul Europei”.

Am crescut şi noi odată cu cei care ne-au inspirat să facem toate aceste lucruri şi, între timp, ne-am îmbogăţit paleta de produse. Astăzi Pambac oferă tipuri variate de mălai şi făină, în funcţie de preparatele pentru care sunt folosite, produse de panificaţie care împacă toate gusturile, delicioase produse de patiserie şi cofetărie, precum şi vestitele paste care fac gătitul o adevărată distracţie, una rapidă şi extrem de gustoasă.

Măiestriei morarilor şi pasiunii brutarilor li se adaugă în prezent utilaje moderne, de cel mai înalt nivel tehnologic, care transformă produsele noastre naturale şi rafinate în baza ideală pentru mâncărurile delicioase care ne îmbogăţesc zi de zi mesele.

Drumul de la bobul de grâu la prăjiturile Pambac se întinde pe o perioadă îndelungată şi nu este decât o dovadă că tradiţia noastră în morărit a condus cu succes la produse care să satisfacă gusturile tuturor pofticioşilor.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial al companiei: http://www.pambac.ro/

Pambac client Elnet Security